• TUŃCZYK BONITO W SOSIE WŁASNYM 120 g (90 g) - PAN DO MAR PAN DO MAR (rybołówstwo zrównoważone)

13,00 zł
szt. Do przechowalni
Cena detaliczna towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Cena przesyłki 0,00 zł
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0,00 zł
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0,00 zł
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0,00 zł
Odbiór osobisty BB Katowice 0,00 zł
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
TUŃCZYK bonito (Katsuwonus pelamis) 75 %, woda 24 %, sól morska.

OPIS
Nasz TUŃCZYK jest łowiony pojedynczo za pomocą wędki, co zapobiega przełowieniu oraz przypadkowemu połowowi innych gatunków ryb. Ta metoda wspiera zrównoważoną ochronę zasobów rybnych, umożliwiając ich zachowanie dla przyszłych pokoleń. 
Przybrzeżne połowy na pobliskich wodach Atlantyku pozwalają uniknąć długich transportów na duże odległości, które negatywnie wpływają na bilans energetyczny i zwiększają emisję dwutlenku węgla. Ponadto krótkie trasy transportowe pomagają zachować wysoką jakość ryb. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 412 kJ/97 kcal
Tłuszcz: 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 0,1 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 0,2 g
Węglowodany: 0,5 g
w tym cukry: 0,5 g
Błonnik: 1,0 g
Białko: 23 g
Sól: 0,48 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w zamkniętym, niemetalicznym pojemniku w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Ilość w opakowaniu zbiorczym:
50
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
ANTONIO PÉREZ LAFUENTE, S.A. , C/ XUNQUEIRA 3, 36620 VILANOVA DE AROUSA (PONTEVEDRA)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.