• NAPÓJ RYŻOWY Z ALGAMI MORSKIMI (WAPŃ) BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 1 L - NATUMI NATUMI (napoje i kremy roślinne)

9,00 zł
szt. Do przechowalni
Cena detaliczna towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Cena przesyłki 0,00 zł
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0,00 zł
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0,00 zł
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0,00 zł
Odbiór osobisty BB Katowice 0,00 zł
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
woda, ryż* (14 %), olej słonecznikowy*, algi morskie Lithothamnium calcareum* (0,4 %), sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Produkt UHT. Naturalnie wolne od białek MLEKA, laktozy i glutenu. Delikatna naturalna słodycz.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Niska zawartość tłuszczu.
Wstrząsnąć przed użyciem. Nie nadaje się dla niemowląt.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna - 218 kJ/52 kcal
Tłuszcz - 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe jednonienasycone - 0,3 g
w tym kwasy tłuszczowe wielonienasycone - 0,6 g
Węglowodany - 10 g
w tym cukry - 7,3 g
Błonnik - 0,1 g
Białko - 0,1 g
Sól - 0,08 g
Wapń - 120 mg (15 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia wapnia (dla osoby dorosłej)

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
8
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja):
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
NATUMI GMBH, GIERLICHSTR. 17, 53840 TROISDORF
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.