• KISIEL O SMAKU OWOCÓW LEŚNYCH Z OWOCAMI JAGODOWYMI BIO 38 g - BIO PLANET BIO PLANET - seria INNE

2,00 zł
szt. Do przechowalni
Cena detaliczna towar dostępny po potwierdzeniu - proszę o kontakt
Cena przesyłki 0,00 zł
Odbiór osobisty Potocka 14 Warszawa Żoliborz 0,00 zł
Odbiór osobisty A. Magiera 13A Warszawa Bielany 0,00 zł
Odbiór osobisty BB Fabryka Norblina Warszawa 0,00 zł
Odbiór osobisty BB Katowice 0,00 zł
Dostępność Duża dostępność

Zamówienie telefoniczne: 515771938

Zostaw telefon
SKŁADNIKI
skrobia*, owoce jagodowe* 3,7 % (sok z aronii w proszku*, liofilizowana jeżyna* i czarna porzeczka*), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, burak czerwony w proszku*, naturalny aromat (*certyfikowany składnik ekologiczny).

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 0,5 l zimnej wody odlać ½ szklanki, wsypać do niej zawartość torebki i dobrze rozmieszać. Do reszty wody dodać 50 g cukru (ok. 2,5 łyżki) i zagotować. Do gotującej się wody wlać rozpuszczony proszek. Gotować jeszcze przez chwilę, ciągle mieszając. Gotowy kisiel wlać do salaterek i pozostawić do ostygnięcia.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO PRZYGOTOWANIU WG PRZEPISU
Wartość energetyczna - 235 kJ/55 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 14 g
w tym cukry - 8,7 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: zboża zawierające GLUTEN, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Ilość w opakowaniu zbiorczym:
15
WEGETARIAŃSKI:
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO:
CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI:
WEGAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach):
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ CUKRU (w składnikach):
BEZ CUKRU (w składnikach)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR - NAZWA I ADRES:
BIO PLANET S.A., WILKOWA WIEŚ 7, 05-084 LESZNO
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Polecamy
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Cookies w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.